ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: βιβλιοπωλείο ΛΟΓΧΗ, Απόλλωνος 3-5,
4ος όρ. Σύνταγμα Αθήνα - τηλ. 210 3611590 -
You need to upgrade your Flash Player
 
 • αναζήτηση με συγγραφέα
   
 • αναζήτηση κατά τιμή
 • αναζήτηση
 •  
  Προτεινόμενα
  Mailing List
  Γραφτείτε στην mailing list για να ενημερώνεστε πρώτοι με τις νέες κυκλοφορίες ...

  E-MAIL :
   
  .:logxi on line:.
  Νέα κυκλοφορία από την Λόγχη: «το Εμπάργκο» του Γεωργίου Καραμαδούκη

  Ο Εθνικισμός δεν είναι μία στείρα ιδεολογία του μίσους και των διαχωρισμών όπως θέλουν να μας τον παρουσιάζουν οι κρατούντες. Οι γνωστότεροι εκπρόσωποί του ήταν αγωνιστές του ξίφους αλλά και της πένας. Αυτοί αποτέλεσαν την αφρόκρεμα του πνευματικού βίου του Ελληνισμού που εξύμνησε με τα ποιήματά της τον ηρωισμό των Ελλήνων και τα επιτεύγματα της ελληνική φυλή. Η θεματολογία της ποιητικής αυτής συλλογής σχετίζεται κυρίως με την φίμωση των εθνικών ιδεών και την επαναφορά των εθνικών ιδανικών. Επίσης ασκείται πολιτική και κοινωνική κριτική τόσο προς τον λαό όσο και προς τους κρατούντες και καταγγέλλεται η αριστερή διανόηση.

  δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το βιβλίο από το e-shop της Λόγχης
   


  περισσότεραΚυκλοφόρησε το νέο τεύχος (06) της Ανάκτησης

  Μετά από απουσία μερικών μηνών κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της ανανεωμένης Ανάκτησης, εμπλουτισμένο με θέματα ποικίλης ύλης.

  Το μοναδικό εθνικιστικό περιοδικό της χώρας θα το βρείτε το στην Λόγχη, αλλά και σε μειωμένη τιμή των 2,5 ευρώ από ΕΔΩ Η ηλεκτρονική μορφή του περιοδικού είναι ήδη διαθέσιμη από σήμερα και είναι προσβάσιμη σε όλους!

  Για πληροφορίες παραγγελιών καθώς και τα σημεία διάθεσης της έντυπης μορφής του περιοδικού μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2103611590!


  περισσότεραΝέα κυκλοφορία: Ο λόγος του Φον Ρίμπεντροπ της 26ης Νοεμβρίου 1941

  Στο βιβλίο περιλαμβάνεται ο μνημειώδης λόγος του την 26η Νοεμβρίου 1941 στο ξενοδοχείο «Κάιζερχοφ» στο Βερολίνο που εξεφώνησε προς τιμήν των ξένων πολιτικών που βρίσκονταν εκεί για την επίσημη τελετή για την ανανέωση του Αντικομμουνιστικού Συμφώνου.
  Στην ομιλία του εξέθεσε τους λόγους για τους οποίους ήταν επιβεβλημένη η Εκστρατεία προς Ανατολάς, τις ραδιουργίες του Τσόρτσιλ και του Ρούσβελτ και το πώς αυτοί εξωθούσαν τους λαούς τους στον πόλεμο μεταχειριζόμενοι ψεύδη εις βάρος της Γερμανίας.
  Μέσα από τα λεγόμενα του φον Ρίμπεντροπ αποδεικνύεται αυτό που 74 χρόνια μετά την λήξη του Β’ Π’Π’ όλοι πλέον γνωρίζουμε. Το ότι ο Στάλιν, αφού εξουδετέρωσε Λένιν και Τρότσκυ, χρησιμοποίησε τον Μπολσεβικισμό ως όχημα για να καταλάβει τον κόσμο και κυρίως την Ευρώπη.

  δείτε περισσότερα και παραγγείλτε το βιβλίο από το e-shop της Λόγχης
   


  περισσότερα
  Νέες Κυκλοφορίες